Acasă Actualitate Colectivul Spitalului „Victor Babeș” regretă trecerea în neființă a prof. dr. Mihai...

Colectivul Spitalului „Victor Babeș” regretă trecerea în neființă a prof. dr. Mihai Ioana

Prof. univ. dr. Mihai Ioana, unul dintre geneticienii de renume ai României, a încetat din viață. Foto: captură TVR Craiova

Colectivul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș Craiova regretă trecerea în neființă a Prof. Dr. Mihai Ioana, un Om și un adevărat profesionist care a dezvoltat genetica medicală în Craiova.

L-am cunoscut pe Mihai Ioana și înainte de perioada de pandemie, ca medic, profesor și coordonator al diverselor activități, dar latura umană i-am descoperit-o în lunile grele ale luptei cu virusul Covid, când dumnealui s-a implicat exemplar în gestionarea laboratorului de testare din cadrul Spitalului Victor Babeș, contribuind decisiv la diminuarea efectelor devastatoare ale pandemiei.
Prof. dr. Mihai Ioana a oferit un exemplu personal de dăruire, organizare, putere de muncă și cunostinte de specialitate, datorita cărora cu toții am încercat să fim mai buni. Vă suntem recunoscatori, Domnule Profesor!

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version