Acasă Actualitate Un bărbat băut a incendiat o maşină şi a distrus o alta

Un bărbat băut a incendiat o maşină şi a distrus o alta

Un bărbat băut a intrat în casă peste o femeie de 82 de ani şi a agresat-o sexual
Un bărbat băut a intrat în casă peste o femeie de 82 de ani şi a agresat-o sexual

Un bărbat din Curtea de Argeş, înarmat cu două cuţite, a incendiat, miercuri seară, un autoturism, focul afectând şi o autoutilitară care era parcată alături. Înainte de a da foc maşinii, bărbatul avariase un alt autoturism, informează Agerpres.

Incendiul a avut loc în jurul orei 20.00, pe strada Epureşti din municipiul Curtea de Argeş. Pompierii care au intervenit pentru stingerea focului au constatat că un autoturism a fost distrus, iar o dubă parcată în apropiere a fost afectată în proporţie de 30%. Totul s-a întâmplat după ce o persoană a incendiat intenţionat autoturismul care a ars complet. 

„În seara zilei de 04 ianuarie a.c., în jurul orei 20,00, poliţiştii (…) fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat din Curtea de Argeş ar fi incendiat un autoturism şi are asupra sa două cuţite. (…) Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat, de 27 de ani, din Curtea de Argeş, pe fondul consumului de alcool, având asupra sa două cuţite, ar fi distrus un geam şi parbrizul unui autoturism, parcat la poarta imobilului tatălui său, după care ar fi incendiat un alt autoturism, aparţinând aceleiaşi persoane”, se menţionează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului l-au imobilizat pe bărbat şi l-au condus la audieri.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a anunţat că pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

Exit mobile version