Acasă Actualitate Trei adulți și un copil, răniți într-un incendiu izbucnit într-un apartament

Trei adulți și un copil, răniți într-un incendiu izbucnit într-un apartament

Locatarii unui bloc din Râmnicu Vâlcea, evacuați din cauza unui incendiu la deșeurile din subsol
Locatarii unui bloc din Râmnicu Vâlcea, evacuați din cauza unui incendiu la deșeurile din subsol

O fetiţă de doi ani, mama acesteia şi doi adulţi au suferit arsuri la mâini şi picioare în urma unui incendiu care a avut loc marţi într-un apartament din oraşul Aninoasa, informează Digi24.

Toți au fost transportați pentru îngrijiri medicale la spitalul din Petroşani, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Aproximativ 30 de locatari din blocul în care a izbucnit incendiul s-au autoevacuat. Incendiul a izbucnit într-un apartament dintr-o clădire mai veche, de tip colonie.

Pompierii militari din Petroşani au sosit la faţa locului cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. La fața locului au ajuns și două echipaje SMURD şi unul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara, care au intervenit în sprijinul răniţilor.

„În urma evenimentului, doi adulţi au fost transportaţi de către echipajul SAJ la Spitalul Municipal Petroşani cu arsuri uşoare. O fetiţă în vârstă de doi ani şi mama acesteia, după ce au fost asistate medical la faţa locului de către paramedici, au fost, de asemenea, transportate la UPU Petroşani, minora prezentând arsuri uşoare la nivelul membrelor superioare şi inferioare, precum şi la nivelul feţei”, a precizat sursa citată.

Cauza probabilă a producerii incendiului este în curs de stabilire.

Exit mobile version