Acasă Actualitate Show de drone, în premieră la Craiova

Show de drone, în premieră la Craiova

În Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, pe esplanada Teatrului Național Marin Sorescu a avut loc, în premieră pentru orașul Craiova, un inedit show de drone.

Spectacolul aerian a fost gândit în tematica sărbătorilor, iar cei prezenți la eveniment au putut vedea sania lui Moș Crăciun trasă de reni într-o formulă care a combinat magia cu tehnologia. Un video poate fi vazut aici.

„Pentru prima oară, Primăria Municipiului Craiova, prin Casa de Cultură Traian Demetrescu, a prezentat un astfel de spectacol cu drone”, au transmis cei de la EVSKY Drone Show, cunoscuți la nivel național pentru spectacolele lor aeriene de acest fel.
Show-ul de drone a încheiat seria evenimentelor dedicate Crăciunului puse la cale de Casa de Cultură „Traian Demetrescu”.
Pe parcursul lunii decembrie, instituția a organizat ateliere și spectacole pentru copii, concerte de colinde cu proiecții pe clădirea Casei Băniei (videomapping) și a adus la Târgul de Crăciun Atelierul Moșului, găzduit în mod neconvențional de un autocar.

„Am încercat să contribuim la atmosfera magică a Crăciunului prin evenimente care să aducă bucurie atât copiilor, cât și celor mari. Vă urăm tuturor Sărbători Fericite!”, au transmis reprezentanții Casei de Cultură Traian Demetrescu.

Exit mobile version