Acasă Actualitate Bulgar prins la vamă cu ţigări ascunse în portbagaj

Bulgar prins la vamă cu ţigări ascunse în portbagaj

Bulgar prins la vamă cu ţigări ascunse în portbagaj
Bulgar prins la vamă cu ţigări ascunse în portbagaj

Un bulgar, de 30 de ani, este cercetat penal după ce a încercat să introducă ilegal în România, prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu, peste trei mii de pachete de ţigări, ascunse într-o utilitară, informează Agerpres.

„Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au oprit pentru control, pe sensul de intrare în ţară, o autoutilitară, condusă de un cetăţean bulgar, în vârstă de 30 de ani.

Cu această ocazie, în urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit, în portbagajul mijlocului de transport, printre bagaje, în diferite genţi de voiaj, cantitatea de 3.230 de pachete cu ţigarete de diferite mărci.

În cadrul verificărilor, a fost stabilit faptul că bunurile aparţin şoferului autoutilitarei care nu deţinea documente de provenienţă pentru acestea”, se arată într-un comunicat de presă transmis duminică de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu.

Ţigările, estimate la o valoare de 64.600 lei, au fost indisponibilizate de către poliţiştii de frontieră, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării. 

Exit mobile version