Acasă Actualitate Un an plin de succes pentru Academia de Fotbal E-TWOW

Un an plin de succes pentru Academia de Fotbal E-TWOW

Academia de Fotbal E-TWOW, condusă de Andreea și Ovidiu Pașoi Sîrbu, a împlinit un an de activitate. Prin cuvântul „dedicare” putem defini acest proiect care, într-un singur an, a reușit să descopere peste 150 de tineri sportivi talentați, dar și să aleagă 8 antrenori bine pregătiți pentru a-i călăuzi pe copii.

Primul club din Oltenia care a încheiat un parteneriat cu Universitatea Craiova

Dacă în urmă cu un an, Academia de Fotbal făcea primii pași în lumea fotbalului, astăzi reprezentanții menționează „Începutul, putem spune că a fost unul nu tocmai ușor, însă alături de tinerii fotbaliști am reușit să clădim o familie puternică, determinată să atingă succesul și să își facă simțită prezența la fiecare turneu!”.

Un eveniment însemnat pentru evoluția Academiei de Fotbal E-TWOW și, implicit, pentru viitorul tinerilor fotbaliști a fost reprezentat de încheierea parteneriatului cu Universitatea Craiova, clubul fanion al Olteniei, în data de 28 noiembrie 2022. Această zi a marcat începerea unui nou capitol în povestea Academiei, aducând, odată cu ea, mult entuziasm și încă un motiv pentru care micii fotbaliști să fie mândri că fac parte din acest proiect de suflet.

Universitatea Craiova a declarat: Juniorii din cadrul Academiei de Fotbal E-TWOW vor crește în concordanță cu principiile Universității Craiova, iar tehnicienii din cadrul clubului nostru vor colabora îndeaproape cu cei ai partenerilor noștri, astfel încât procesul instructiv să fie similar.

În anul următor, activitatea tinerilor sportivi se va desfășura, ca și până acum, la standarde înalte, pornind de la antrenorii ce se ocupă zilnic de buna instruire a copiilor, până la antrenamentele organizate cu atenție și turneele ce urmează să se desfășoare.

Antrenori cu experiență de amploare în domeniul fotbalistic

După numai un an de activitate, Academia de Fotbal E-TWOW se mândrește astăzi cu un număr de 8 antrenori, cu experiență vastă, aceștia fiind: Filip Popescu, licența A, director tehnic; Adi Popa, licența A; Bogdan Budescu, licența A; Mircea Popa, Cristian Pițiche, Adrian Popescu, Alexandru Dinu și Valentin David, licența UEFA A, antrenorul portarilor.

În organizarea activității și grupelor Academiei, antrenorii urmăresc întotdeauna crearea unui mediu prielnic pentru formarea legăturilor între copii, astfel contribuind la contopirea unei adevărate echipe. Pentru că oferă o atenție sporită, rezultatele nu întârzie să apară, iar cei ce li se alătură sunt copii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, iar grupele sunt formate din generații ce pornesc de la anul 2010, până la anul 2018.

De-a lungul acestui an, Academia de Fotbal E-TWOW a organizat numeroase meciuri, dar și primul turneu, denumit „E-TWOW Junior’s Cup”, turneu ce urmează să fie organizat și în anul 2023. Reprezentanții Academiei ne-au transmis: „Am fost bucuroși să vedem că primul turneu al Academiei a fost un real succes. Tocmai de aceea, ne dorim ca în anul ce urmează să organizăm a doua ediție, însă mult mai bine pusă la punct, pentru a reuni unele dintre cele mai bune echipe de tineri fotbaliști din țară!”.

Juniorii Academiei s-au întâlnit cu Moș Crăciun

Pentru că orice faptă merită o răsplată, tinerii sportivi au fost recompensați cu o petrecere de sfârșit de an, astfel marcând atât un an de activitate, cât și un viitor strălucit. În cadrul acesteia, membrii Academiei au avut ocazia să povestească, să se distreze, dar și să primească multe daruri de la Moș Crăciun.

Petrecerea a avut loc sâmbătă, 10 decembrie, iar copii au primit numeroase cadouri, dar și multe laude din partea antrenorilor, fondatorilor și au avut ocazia să discute cu unii dintre jucătorii și reprezentanții echipei Universitatea Craiova: Nae Ungureanu, Dan Nistor și Dragoș Bon.

Academia de Fotbal E-TWOW își deschide porțile și caută noi tineri, pe care să îi formeze și să le ofere suportul de care au nevoie, pentru a deveni jucători de fotbal renumiți. Înscrierile se pot face atât la numărul de telefon 0768909999, cât și pe pagina de Facebook: Academia de Fotbal E-TWOW.

Exit mobile version