Acasă Actualitate În căutarea Moşului, la un spectacol interactiv organizat de TRADEM

În căutarea Moşului, la un spectacol interactiv organizat de TRADEM

Un nou eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă a invitat copiii să pătrundă în lumea magică a Crăciunului, la iniţiativa Casei de Cultură “Traian Demetrescu”. După ce micuţii au fost invitaţi să descopere lumea fermecată a lui Alice într-o Ţară a Minunilor amenajată inovativ, un muzeu imersiv cu personaje din poveste, sau au descoperit din tainele Crăciunului la ateliere iniţiate special pentru ei, vineri seara, TRADEM i-a invitat să descopere „Unde este Moș Crăciun?”.

S-a întâmplat vineri seara, în Piaţa “Fraţii Buzeşti”, unde craiovenii, de la mic la mare, au putut asista la un show interactiv, ce a combinat dansul, muzica live, jocurile și distracția în căutarea moșului. Dar şi cu piraţii! Ce loc au pirații în povestea Moşului?

“Cu toții știm că pirații sunt personaje negative și moșul nu vine decât la copiii cuminți. Anul acesta însă, moșul s-a hotărât să-i viziteze și pe pirați, dar nu oricum, va trebui ca pirații împreună cu publicul să-l găsească”, au povestit cei din spatele spectacolului, echipa Corabia lui Barbă-Deasă.

Casa de Cultură “Traian Demetrescu” va continua seria de evenimente dedicate lunii magice de sărbători cu show-uri de video mapping şi drone aeriene.

Exit mobile version