Știri de ultima orăActualitateTrei tineri, răniți grav după ce s-au răsturnat cu mașina într-o pădure de lângă Târgu Jiu

Trei tineri, răniți grav după ce s-au răsturnat cu mașina într-o pădure de lângă Târgu Jiu

Trei tineri au fost răniți grav în această dimineață după ce s-au răsturnat cu mașina într-o pădure de lângă Târgu Jiu. Potrivit ISU Gorj, accidentul rutier s-a produs în cartierul Bârsești. Autoturismul a părăsit partea carosabilă și a lovit mai mulți copaci.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță a SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și 3 ambulanțe din cadrul SAJ Gorj care au constatat că în urma impactului au rezultat 3 victime dintre care una inconștientă, dar cu semne vitale.


Este vorba despre o persoană de sex feminin în vârstă de 17 ani și două persoane de sex masculin în vârstă de 20 și 22 de ani.
Persoana inconștientă era conducatorul auro, băiatul în vârstă de 22 se ani.


Victimele au primit primul ajutor calificat la fața locului, iar, ulterior, au fost transportate la UPU Târgu Jiu. Conducătorul auto a fost trimis la un spital din București. IPJ Gorj a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS