Acasă Actualitate Femeie condamnată la închisoare după ce şi-a bătut concubinul cu lopata

Femeie condamnată la închisoare după ce şi-a bătut concubinul cu lopata

Femeie condamnată la închisoare după ce şi-a bătut concubinul cu lopata
Femeie condamnată la închisoare după ce şi-a bătut concubinul cu lopata

O femeie din județul Suceava a fost condamnată la cinci ani de închisoare după ce și-a bătut atât de tare iubitul încât l-a băgat în spital. Femeia l-a luat la bătaie pe iubitul ei într-un bar, pe drum l-a lovit în cap cu o lopată, iar acasă l-a bătut cu piciorul unui scaun de lemn, informează Digi24.

Femeia din comuna Dărmănești a fost găsită vinovată de comiterea infracțiunii de violență în familie raportată la tentativă de omor și a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare, însă soluția nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava.

Femeia a primit vestea din spatele gratiilor, unde se află încă din luna iulie, când a avut loc agresiunea. Potrivit anchetei, pe data de 19 iulie, femeia și iubitul ei au fost împreună la mai multe baruri din localitatea de domiciliu, unde au băut, s-au jignit reciproc și s-au certat.

În ultimul local, conflictul s-a întețit, iar femeia l-a lovit pe bărbat de două ori cu palma peste cap, după cum se vede pe imaginile surprinse de camere de supraveghere.

Pe drum, l-a lovit în cap cu o lopată

Apoi au plecat amândoi spre casă și, pe drum, ea l-ar fi lovit în cap din spate, cel mai probabil cu o lopată.

Ajunși acasă, femeia și-a luat iar la bătaie iubitul, de această dată cu piciorul unui scaun de lemn, deși acesta era rănit și plin de sânge după lovitura de pe drum. 

Femeia și-a dat seama la un moment dat că bărbatul era în stare gravă și, pentru că nu a putut să-i oprească sângerarea, a sunat la ambulanță.

Cei doi s-au înțeles, înainte ca bărbatul să fie preluat de ambulanță, să nu declare nimic din cele întâmplate, pentru a nu avea probleme cu poliția. Dar femeia și-a recunoscut până la urmă faptele, negând doar lovitura aplicată cu lopata.

Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, cu leziuni care i-au pus viața în primejdie și care au necesitat peste 60 de zile de îngrijiri medicale.

Exit mobile version