Acasă Actualitate Un motociclist a murit după ce a fost aruncat într-un gard de...

Un motociclist a murit după ce a fost aruncat într-un gard de frâna pusă în curbă

Adolescent lovit de maşină în timp ce se juca în drum
Adolescent lovit de maşină în timp ce se juca în drum

Un bărbat care a plecat cu motocicleta la plimbare după o petrecere, fără echipament corespunzător şi fără cască de protecţie, a murit joi seară pe o stradă din Chiajna. Accidentul cumplit a fost surprins de camerele de supraveghere, informează Observatornews.

După ce ar fi chefuit la o petrecere, tânărul de 38 de ani a împrumutat motocicleta unui prieten şi a ieşit la o plimbare. Într-un moment de neatenţie, a pierdut controlul direcției pe o alee şi nu a mai putut evita tragedia. Bărbatul a murit pe loc.

 Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Bărbatul a frânat brusc înainte de o curbă şi a fost aruncat de pe motor într-un gard metalic.

„Joi seară, în jurul orei 20.19, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în satul Roșu din comuna Chiajna, s-a produs un eveniment rutier, în care a fost implicat un motociclist. La fața locului s-a deplasat echipajul SMURD, care a declarat decesul motociclistului.

Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 38 de ani, în timp ce se deplasa cu motocicleta pe o stradă din satul Roșu, a părăsit partea carosabilă și  a intrat în coliziune cu gardul unui imobil”, au transmis, seara trecută, polițiștii. 

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, care efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care  se impun.

Exit mobile version