Acasă Actualitate Criminal în serie, căutat de poliţia din California

Criminal în serie, căutat de poliţia din California

Criminal în serie, căutat de poliţia din California
Criminal în serie, căutat de poliţia din California

Un individ care a împușcat în ultimele luni cinci bărbați în California, la date și în locuri diferite, este căutat de poliție. Anchetatorii califică atacurile drept crime în serie și oferă o recompensă de 95.000 de dolari oricui dă informații despre el, scrie The Guardian, citat de Digi24.

Polițiștii nu au aflat încă motivul din spatele acestor crime.

Începând cu 8 iulie, cinci bărbați au fost împușcați în timpul nopții, în California. Niciunul nu a fost jefuit sau bătut înainte de a fi ucis. Victimele nu au nicio legătură între ele, spun anchetatorii. Totodată, atacurile nu au legătură cu grupările de traficanți de droguri.

Autoritățile au făcut publică, de asemenea, o imagine a unei „persoane căutate”, îmbrăcată toată în negru și purtând o șapcă neagră, care ar fi fost văzută în zonele unde au avut loc crimele.

Ultimul asasinat a avut loc marți, puțin înainte de ora 2.00 dimineața, când un bărbat de 54 de ani a fost împușcat într-o zonă rezidențială. 

Cea mai tânără victimă avea 21 de ani. Niciuna dintre crime nu a fost surprinsă de camere video și nicio armă de foc nu a fost găsită.

Totuși, filmările disponibile și dovezile balistice leagă cele cinci crime, spun anchetatorii. Toți cei cinci bărbați au fost împușcați, dar încă nu e clar dacă e vorba de aceeași armă. „Cu siguranță, avem de-a face cu un criminal în serie. Este clar că atacatorul a căutat mereu o ocazie, iar în acest caz, toate victimele erau singure în zone întunecate”, potrivit polițiștilor.

Exit mobile version