Acasă Actualitate Prințul Harry va fi „exilat” permanent de regele Charles

Prințul Harry va fi „exilat” permanent de regele Charles

Prințul Harry va fi „exilat” permanent de regele Charles
Prințul Harry va fi „exilat” permanent de regele Charles

Se pare că regele va respecta scenariul crizei provocate în 1936 de abdicarea regelui Edward al VIII-lea, care a fost obligat să-și trăiască restul vieții în afara granițelor Regatului Unit.

Un prieten al regelui a spus pentru un cotidian: „Maniera în care a tratat familia regală abdicarea a făcut ca fostul rege și consoarta sa să fie priviți de aproape toți britanicii ca niște oameni mărunți, nedemni de încredere și chiar trădători. A fost o operațiune măiastră, la care a lucrat neobosită mai ales Regina Mamă.”

O altă sursă, fost angajat la Buckingham Palace, a spus că discursul regelui Charles la urcarea pe tron, în care le-a întins o ramură de măslin fiului său și lui Meghan, încurajați „să-și clădească o nouă viață peste ocean”, este de fapt un mesaj direct să nu-i afecteze domnia prin vizite frecvente în regat.

Ei vor fi invitați la încoronare, dar vor primi locuri în spate cu Beatrice și Eugenie, ca la înmormântare, pentru că Charles va fi nemilos apărând Coroana.

Ramura de măslin a fost oferită și de regină

„Ramura de măslin” a fost identică cu cea oferită de regină anii trecuți: „Vă iubesc, sigur că sunteți membri ai familiei regale. Dar v-ați hotărât ce vreți să faceți, vă sprijin cu totul, dar este decizia voastră”.

Nici vorbă de o posibilă continuare a serviciului public de reprezentanți ai monarhiei, așa cum își imaginau cei doi.

Harry a ignorat invitația tatălui său la cina de la Balmoral după decesul reginei, pentru că lui Meghan i-a fost refuzat accesul pe domeniu. El a preferat să prindă primul zbor comercial și să revină la Londra, în loc să fie alături de tatăl și fratele său.

Ducele și ducesa de Sussex au abandonat îndatoririle regale în 2020, după ce au vorbit de indiscreția mediilor britanice și de atitudinile „rasiste” față de fosta vedetă din „Suits”. Ei trăiesc acum pe coastele Californiei, la Montecito, cu cei doi copii ai lor

Exit mobile version