Acasă Actualitate O altă femeie dezvăluie că a fost hărțuită de preotul Visarion Alexa:...

O altă femeie dezvăluie că a fost hărțuită de preotul Visarion Alexa: Victima primea mesaje

Preotul Visarion Alexa
Preotul Visarion Alexa

Apar noi presupuse victime, în cazul preotului acuzat de agresiune sexuală. Pe rețelele de socializare au fost postate noi mesaje. Încă o femeie a explicat că agresiunea la care a supus-o preotul a avut loc în urmă cu șase ani, însă a făcut totul public acum, pentru că vrea să demonstreze că Visarion Alexa este vinovat. Între timp, preotul a și recunoscut toate acuzațiile care i s-au adus în ultimele zile. 

Au apărut noi informații despre scandalul uriaș în care este implicat preotul Visarion Alexa. Acuzații noi ale enoriașelor au apărut în ultimele zile. 

Pe rețelele de socializare au fost publicate noi mesaje din conversațiile avute de preotul Visarion Alexa cu una dintre enoriașe.

Preot: Astăzi nu te-am văzut. Sper că ești bine. Oare te-a supărat felul meu atent de a mă purta cu tine? Sper că nu. Chiar mi-aș dori să vorbim când poți.

Preot: Te rog să nu mă lași să te aștept. Te voi aștepta în fiecare zi toată săptămâna. Iartă-mi cuvintele sincere.

Și preotul nu s-ar fi oprit aici. Acesta i-ar fi spus femeii că o iubește și că îi este extrem de dor de ea.

Preot: Aș vrea să înțelegi că ești în inima mea. Să nu mă cerți. Nu știu cum să îți spun și cum să mă port. Mi-e tare, tare dor de tine. Aș face orice îmi ceri. Iertare…Tare te iubesc. N-ar trebui, știu, dar mi-e dor de tine.

Preotul a continuat cu insistențele

Femeia a susținut că nu se simte confortabil în toată această situație, însă Visarion ar fi continuat cu insistențele.

Victimă: Uneori da, mă tulburați și nu aș vrea să fug. Nu asta e intenția mea.

Preot: Eu nu vreau să dispari. Aș vrea să te vad săptămâna asta, dar tu dispari așa de mult timp și apoi taci tare mult și nu mai pot de dorul tău. Uneori aș vrea să vin la tine doar să te văd. Și tu nu înțelegi cât de mult ai intrat în inima mea. Tare mult.

După spusele femeii, nu a putut face nimic pentru a-l opri de preot.

Victimă: Nu mi se pare în regulă ceea ce îmi spuneți.

Preot: Așa mult te-am lipit de inima mea. Aș face orice să nu fugi, să nu te speri. Of! Te rog! Știu că nu ți se pare. Să știi că țin la tine ca la sufletul meu. Sper să nu fugi. Sper din toată inima. 

Preotul este sub control judiciar

Preotul Visarion Alexa s-a prezentat vineri, din nou, în fața polițiltilor de la postul din localitatea Joița, unde a fost pus sub control judiciar, sub acuzațiile de hărțuire sexuală. Arhiepiscopia Bucureștilor a transmis că părintele și-a mărturisit faptele și că, până la pronunțarea sentinței, părintele este suspendat de la slujire şi retras din funcția de paroh.

Preotul Visarion Alexa și-a recunoscut fapta de care este acuzat în dosarul de hărțuire sexuală, însă nu a oferite detalii pentru că „avocata sa l-a sfătuit să fie reținut în declarații”, transmite Arhiepiscopia.

Preotul se află sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Exit mobile version