Acasă Actualitate Divorţează Simona Halep?

Divorţează Simona Halep?

Simona Halep a divorţat joi la un birou notarial
Simona Halep a divorţat joi la un birou notarial

În spațiul public a apărut miercuri informația conform căreia Simona Halep și Toni Iuruc ar urma să divorțeze după doar un an de mariaj, scrie Hotnews.

Contactaţi de Fanatik.ro, Toni Iuruc şi Nicolae Halep, fratele Simonei, au refuzat să comenteze informația apărută în Prosport.

Simona și Toni au făcut cununia civilă pe 15 septembrie 2021.

„Nu comentez, nu pot să comentez”, a precizat tot pentru Fanatik.

La jumătatea verii acestui an, a apărut în spațiul public informația conform careia Halep și Iuruc vor face nunta pe 13 noiembrie 2022.

Cine este Toni Iuruc

Toni Iuruc, în vârstă de 43 de ani, este, conform presei mondene, un milionar machidon care a mai avut de-a lungul timpului două căsătorii. De prima soție (Arina, de profesie model, cu care are un copil) s-a despărțit relativ repede.

Lucrurile nu au stat mai bine nici cu cea de-a doua soţie, Liana. De ea s-a separat cu câteva luni înainte de a deveni iubitul Simonei. Cei doi se căsătoriseră în toamna lui 2018, după o relație de aproximativ doi ani, mariajul lor durând mai puţin de un an.

Conform Fanatik, Iuruc deține mai multe firme, dintre care una de publicitate, cu care a realizat, în 2008, campania electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei. De asemenea, mai câștigă bani frumoși din chirii, el deținând mai multe clădiri de birouri în Capitală.

Exit mobile version