Acasă Actualitate Poliția a descoperit un supraviețuitor al accidentului de la Cobadin

Poliția a descoperit un supraviețuitor al accidentului de la Cobadin

Poliția a descoperit un supraviețuitor al accidentului de la Cobadin
Poliția a descoperit un supraviețuitor al accidentului de la Cobadin

Răstunarea de situaţie în cazul accidentului provocat de un minor din Cobadin, în care și-au pierdut viața el și alți trei minori care îl însoțeau. Se pare că în autoturism mai era un pasager, informează Antena3.

În accidentul provocat de un adolescent băut care furase mașina mătușii sale și-au pierdut viața patru copii. Două fete, Ana şi Daniela, de 13 şi 16 ani au murit pe loc, un adolescent de 16 ani, la două zile de accident, iar Darius, şoferul de 16 ani, care conducea cu 200 km/h, la patru zile.

O cameră de supraveghere din zona în care s-a produs accidentul a surprins momentul în care maşina s-a izbit de un alt autoturism care ieşea din parcare. Iar pe imagini se vede cum un adolescent coboară de pe locul de lângă şofer, la scurt timp după impact, se întoarce după un rucsac şi pleacă fără să se asigure că prietenii săi sunt bine.

Şi-a abandonat prietenii răniţi şi a plecat

I-a lăsat pe toţi în urmă, plini de sânge, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Motivul pentru care tânărul ar fi supravieţuit se datorează faptului că ar fi fost singurul care avea centura de siguranţă pusă.

„Referitor la accidentul mortal produs la data de 5 august a.c., pe DN 3, în localitatea Cobadin, revenim și vă comunicăm următoarele.

Cel de-al cincilea ocupant al autoturismului în care se aflau minorii a fost identificat încă din noaptea producerii accidentului, acesta fiind conștient și cooperant, nefiind necesară intervenția cadrelor medicale.

Este vorba despre un tânăr, de 17 ani, care are calitate de martor în dosarul penal întocmit, acesta fiind pasager în autoturism”, spun poliţiştii.

Exit mobile version