Acasă Actualitate Scade numărul cazurilor noi de coronavirus în România

Scade numărul cazurilor noi de coronavirus în România

1.345 din cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare
1.345 din cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare

Aproape 200 de noi cazuri de Covid au fost raportate în ultimele 24 de ore, perioadă în care nu a fost înregistrat niciun deces, a anunțat luni Ministerul Sănătății.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 188 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, cu 15 mai puțin față de ziua anterioară. 17 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 12 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În ultimele 24 de ore nu a fost raportat niciun deces

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 547, cu unul mai puțin față de ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 76 persoane, cu unul mai mult decât în ziua anterioară. Dintre cei 76 pacienți internați la ATI, 61 sunt nevaccinați.  Din totalul pacienților internați, 37 sunt minori, toți fiind internați în secții, cu 3 mai mult decât în ziua anterioară.  Până luni, 65.678 de persoane diagnosticate cu infecție cu SarsCov-2 au decedat.

În ultimele 24 de ore nu a fost raportat de către INSP niciun deces.

Exit mobile version