Acasă Actualitate Un avocat a lovit cu maşina doi hoţi după ce aceştia îl...

Un avocat a lovit cu maşina doi hoţi după ce aceştia îl jefuiseră la semafor

Un avocat a lovit cu maşina doi hoţi după ce aceştia îl jefuiseră la semafor
Un avocat a lovit cu maşina doi hoţi după ce aceştia îl jefuiseră la semafor

Un avocat din Columbia, victimă a unui jaf în trafic, a intrat cu BMW-ul Z4 decapotabil în doi hoţi înarmaţi, aflaţi pe motocicletă, după ce aceştia îl jefuiseră într-o intersecţie din Bogota, capitala ţării, informează Observatornews.

Doi hoţi aflaţi pe o motocicletă au îndreptat pistolul spre avocatul de drept penal Angelo Schiavenato, care a accelerat, i-a lovit pe cei doi şi i-a pus la pământ. Hoţii tocmai reuşiseră să îi ia bărbatului şi asistentului său, Jose Pitre, un ceas, două telefoane mobile şi un lanţ de aur.

„Mă aflam în BMW-ul meu Z4 decapotabil, mă duceam spre casă şi doi oameni s-au apropiat de mine pe partea stângă a maşinii la un semafor. Mi-au pus pistolul la cap şi mi-au zis că o să mă omoare şi că trebuie să le dau totul. Le-am dat cu calm ceasul Cartier de la mână, două telefoane mobile şi un lanţ. 

Apoi mi-au zis să plec, că altfel mă vor omorî. I-am ascultat”, a povestit Angelo Schiavenato, victima furtului. 

Jaful s-a transformat într-o urmărire şi o coliziune între două maşini şi motocicleta pe care mergeau hoţii, care, în ciuda accidentului, au tras focuri de armă spre victima lor. 

„Când au început să tragă în maşină, am intrat imediat cu vehiculul în ei pentru a preveni focurile. Airbagul mi-a lovit faţa apoi şi nu am mai văzut, dar i-am auzit cum trăgeau”, a mai spus Schiavenato.

Poliţia din Columbia a reuşit să îi prindă ulterior pe cei doi tâlhari, care în urma accidentului au încercat să fugă. Aceştia sunt acuzaţi de tâlhărie calificată şi deţinere ilegală de arme, conform BBC.

Exit mobile version