Acasă Actualitate Bătrână jefuită de un bărbat de care s-a îndrăgostit pe Facebook

Bătrână jefuită de un bărbat de care s-a îndrăgostit pe Facebook

Bătrână jefuită de un bărbat de care s-a îndrăgostit pe Facebook
Bătrână jefuită de un bărbat de care s-a îndrăgostit pe Facebook

O bătrână din Botoşani a crezut în dragoste, dar s-a ales cu o traumă inimaginabilă. Un bărbat de 63 de ani, cunoscut pe reţelele de socializare, a păcălit-o pentru a-i da adresa locuinţei sale. Ajuns la adresă, omul a ameninţat-o cu bătaia, a legat-o de mobilă şi i-a furat banii şi bijuteriile din locuinţă, informează Antena3.

Un bărbat, de 63 de ani, din Galaţi a fost reţinut de poliţiştii botoşăneni, după ce a tâlhărit o femeie, de 69 de ani, din comuna Broscăuţi, judeţul Botoşani, pe care a cunoscut-o pe internet.

Bătută și jefuită

Bărbatul ar fi mers la adresa femeii, după ce au conversat pe Facebook şi a făcut-o să prindă încredere în el.

La scurt timp, femeia avea să realizeze că a lăsat înăuntru un monstru. Tâlharul a ameninţat-o cu bătaia, a legat-o cu câteva cârpe de mobilierul din casă, apoi i-a furat banii, bijuteriile şi telefoanele şi s-a făcut nevăzut.

„În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că, în cursul lunii martie 2022, după mai multe discuţii pe o reţea de socializare, victima ar fi convenit cu persoana bănuită să se întâlnească la locuinţa acesteia.

Ulterior, în data de 20 martie 2022, în timp ce aceştia se aflau în locuinţa persoanei vătămate, o femeie, de 69 de ani, din comuna Broscăuţi, ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă şi ar fi imobilizat-o pe aceasta, legând-o cu obiecte vestimentare de mobilierul din locuinţă.

În acest context, bărbatul ar fi sustras din locuinţă mai multe bunuri, constând în bijuterii, telefoane mobile şi bani”, a declarat putătorul de cuvânt al IPJ, Delia Nenişcu.

Două mandate de percheziţie au fost puse în executare de poliţiştii botoşăneni la sediul societăţii comerciale la care lucrează bărbatul, precum şi la o locuinţă folosită de el din comuna Şendriceni.

Bărbatul de 63 de ani a fost găsit în judeţul Ilfov, reţinut şi dus la audieri, urmând a fi acuzat de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Exit mobile version