Acasă Actualitate Cu patru zile înainte de moarte, un bătrân italian și-a lăsat toată...

Cu patru zile înainte de moarte, un bătrân italian și-a lăsat toată averea badantei moldovence

un bătrân italian și-a lăsat toată averea badantei moldovence
un bătrân italian și-a lăsat toată averea badantei moldovence (Foto: G4Media.ro)

Cu patru zile înainte de moarte, un bătrân din Chirignago (Veneția) scrie un testament prin care lasă întreaga sa avere unei moldovence de 40 de ani care l-a îngrijit în ultimii ani.

Disputa pentru averea italianului ajunge în justiției, după c fiica vitregă a acestuia aduce în instanță un alt testament, relatează La Voce di Venezia.

Povestea a început în urmă cu șase ani: un bărbat în vârstă care locuia în Chirignago a decis să-i lase întreaga moștenire, constând într-o casă și bani, femeii care avea grijă de el.

După deschiderea testamentului apare un alt document olograf care o indică drept moștenitoare pe fiică

După deschiderea testamentului, în care aceste dorințe sunt explicitate, apare un alt document olograf care o indică drept moștenitoare pe fiica pe care fosta sa soție o avusese dintr-o altă relație.

Aceasta ceruse deja ca îngrijitoarea să fie urmărită penal pentru manipularea bătrânului, dar procedura penală a fost abandonată, iar procedura civilă a stabilit că, în momentul în care testamentul a fost semnat în favoarea îngrijitoarei, bătrânul era capabil să înțeleagă ceea ce făcea.

Cu toate acestea, s-a dovedit ulterior că cel de-al doilea document, cel adus de fiica vitregă, nu fusese semnat de bătrân, astfel că fiica sa avea acum probleme pentru fals.

Exit mobile version