Acasă Actualitate SMYK vine cu noi oferte pentru Sărbătorile Pascale

SMYK vine cu noi oferte pentru Sărbătorile Pascale

SMYK All for Kids vine în sprijinul părinților pentru a umple tolba iepurașului de Paște cu articolele dorite de cei mici, prin reduceri de până la 50% la jocuri, jucării, haine și încălțăminte pentru copii.

Este în tradiția noastră să ne înnoim în acest anotimp, la fel ca natura. Mai ales în apropierea sărbătorilor Pascale, care ne vor umple casele de lumină și de oameni dragi la sfârșitul lunii aprilie. Tradițiile țin de suflet, de legăturile puternice și emoționante dintre oameni, ajută la dezvoltarea empatiei și la construirea comunităților. Să facem tot ce putem ca să le păstrăm și să ne bucurăm de ele împreună!

SMYK susține continuarea tradiției de a dărui și de a se înnoi de Paște pentru ca părinții să insufle generațiilor următoare aceeași bucurie cu care au fost și ei deprinși în copilărie, când primeau hăinuțe și pantofi noi.

Reduceri de până la 50%

Astfel, în perioada 11-25 aprilie, magazinele SMYK din toată țara vă aşteaptă reduceri de până la 50% la haine și încălțăminte pentru copii, jocuri și jucării, seturi LEGO, biciclete, trotinete și alte jucării de exterior. Pentru zilele vesele în familie, pline de relaxare în jurul meselor pascale sau la drumeţii în natură.

Apropierea sărbătorilor de Paşti este o perioadă încărcată cu bucurii și emoţii pozitive. Fiecare copil aşteaptă cu nerăbdare vacanţa şi momentele petrecute în familie, dar mai ales cadourile Iepuraşului. De aceea venim cu o serie de oferte la articolele de sezon: jucării, jocuri educative, trotinete, biciclete potrivite pentru joaca afară şi desigur articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte potrivite sezonului, cu modele şi imprimeuri pe care cei mici cu siguranţă le vor îndrăgi. Cu ofertele SMYK, cu siguranţă tolba Iepurașului de Paști va fi plină cu tot ceea ce cei mici îşi doresc sau au nevoie”, a declarat Alexandra Creţan, marketing manager SMYK All for Kids România.

Catalogul produselor incluse în campania de reduceri poate fi vizualizat la adresa : https://smyk.ro/catalogul-cu-oferte-de-paste.

Până pe 25 aprilie profită de reducerile SMYK din noul magazin situat în Electroputere Parc, noua anexă.

Magazinele SMYK sunt o destinație de shopping esențială pentru părinții cu copii între 0 și 14 ani datorită gamei variate de produse, de la articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, până la articole de puericultură: cărucioare, scaune de masă, scaune de mașină, produse cosmetice, jucării interactive etc. Pe scurt: „All for Kids” , toate articolele esenţiale în același loc.

Exit mobile version