Acasă Actualitate Bărbat arestat în cazul jafului de la Baroul Timiş

Bărbat arestat în cazul jafului de la Baroul Timiş

Un bărbat în vârstă de 67 de ani din localitatea doljeană Coțofenii din Față și-a violat cu degetul nepoata în vârstă de 9 ani.
Un bărbat în vârstă de 67 de ani din localitatea doljeană Coțofenii din Față și-a violat cu degetul nepoata în vârstă de 9 ani.

Un bărbat a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, în cazul jafului de la sediul Baroului Timiş. El este acuzat de furt calificat, după ce a sustras peste 20.000 de lei, informează News.ro.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus, în data de 21.01.2022, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat – persoană de sex masculin – pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Totodată, cu privire la inculpat, s-a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, de către Judecătoria Timişoara. (…)

S-a dispus luarea măsurii arestării preventive a inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 21.01.2022, până la data de 19.02.2022, inclusiv”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara. 

Potrivit sursei citate, miercuri seară, în intervalul orar 19.00-20.00, bărbatul a pătruns, prin forţarea uşii de acces, în interiorul casieriei Baroului Timiş, de unde a sustras suma de 20.536 de lei, iar dintr-o altă încăpere a unităţii Baroului Timiş a sustras suma de 400 de lei.

Exit mobile version