Acasă Actualitate Motociclist ucis pe Centura de Nord a Craiovei

Motociclist ucis pe Centura de Nord a Craiovei

Foto: INFO TRAFIC CRAIOVA ŞI DOLJ

Un bărbat de 59 de ani, care circula pe o motocicletă pe DN 65F(Centura de Nord), şi-a pierdut viaţa în urma unui accident produs astăzi, în jurul prânzului. Potrivit oamenilor legii, motocilistul a fost lovit de un autoturism.

Poliţiştii doljeni au precizat că motociclistul a murit pe loc în urma impactului.

„Astăzi, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 65F s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că, un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, din comuna Ghercești, pe DN 65 F, dinspre Filiaşi către Balş, la intersecţia cu strada Aviatorilor, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat de 59 de ani, din Craiova, care circula din sens opus. Din păcate, în urma evenimentului rutier, conducătorul motocicletei a decedat la fața locului”, au precizat oamenii legii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii doljeni au mai precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version