Acasă Actualitate Ecuador, o nouă destinație exotică pentru turiștii români

Ecuador, o nouă destinație exotică pentru turiștii români

O nouă atracție turistică se previzionează pentru românii care doresc să-și petreacă vacanța într-un loc exotic în care natura și cultura, aflate în patrimoniul UNESCO, îl recomandă.

Este vorba despre Republica Ecuador. Anunțul a fost făcut de Consulul onorific al acestei țări în Romania, doamna avocat doctor Elena Bustea.

„Peisajele luxuriante de vis, plajele și apele curate de la Oceanul Pacific, cultura și arhitectura colonială cu influențele specifice imperiului spaniol și nu în ultimul rând căldura și prietenia specifică poporului ecuadorian reprezintă mai mult decât o invitație pentru turiștii români”, declară doamna avocat doctor Elena Bustea.

Consulul onorific în România a mai menționat că turismul constituie o nouă verigă în consolidarea relațiilor bilaterale dintre România și Republica Ecuador.

Domnia sa a adus ca argumente faptul că cele două țări au stabilit relații diplomatice începând cu 11 noiembrie 1968, menționând Acordul comercial (1992); Convențiile pentru evitarea dublei impuneri în materie de impozite pe venit, pe capital și prevenirea evaziunii fiscale (1992), Acordul privind promovarea și protejarea reciprocă a investițiilor (1996); Acordul de colaborare cultural (1973), precum și Acordul de cooperare în domeniul agrozootehnic și al industriei alimentare (1975).

Exit mobile version