Acasă Actualitate Român bătut de colegii de muncă, după ce a încercat să violeze...

Român bătut de colegii de muncă, după ce a încercat să violeze o tânără în Germania

Tineri reţinuţi după ce au furat şi incendiat un autoturism
Tineri reţinuţi după ce au furat şi incendiat un autoturism

Un român, de 38 de ani, a încercat să violeze o tânără, de 20 de ani, alături de care locuia într-un cămin pentru muncitori din fabrică din Germania. Bărbatul a fost pus la punct de alți colegi, care l-au bătut, informează Stiridiaspora.ro.

Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, se află în arest preventiv pentru că ar fi încercat să violeze o tânără de 20 de ani. Când a sosit poliția, bărbatul fusese deja bătut și rănit de mai mulți bărbați.

Românul ar fi încercat să o determine pe femeie să întrețină relații sexuale sub amenințarea unui cuțit și împotriva voinței sale, vineri seară, într-un adăpost pentru muncitorii din fabrică din Bretten, districtul Karlsruhe, în Baden-Württemberg, potrivit procuraturii și poliției.

„Tânăra a opus rezistență și a reușit să fugă la început spre bucătărie”, potrivit unui comunicat de presă remis de poliţie luni seară.

Românul a urmărit-o și a împins-o astfel încât aceasta a căzut printr-un geam de la ușa bucătăriei, se arată în document. „Femeia a suferit diverse tăieturi în urma incidentului”.

Bărbatul ar fi fost apoi bătut de mai mulți locatari ai căminului. La sosirea polițiștilor, acesta era grav rănit și a trebuit să fie dus la spital pentru îngrijiri.

Judecătorul de instrucție a emis un mandat de arestare pentru bărbatul de 38 de ani, iar acesta a fost ulterior dus la un spital judiciar.

Exit mobile version