Acasă Actualitate Familia regală a Belgiei, în carantină după ce un membru al ei...

Familia regală a Belgiei, în carantină după ce un membru al ei s-a infectat cu noul coronavirus

Palatul Regal a anunţat într-un comunicat că regele şi regina Belgiei au decis să îşi limiteze interacţiunile cu publicul în zilele următoare
Palatul Regal a anunţat într-un comunicat că regele şi regina Belgiei au decis să îşi limiteze interacţiunile cu publicul în zilele următoare

Regele Philippe al Belgiei şi soţia lui, regina Mathilde, şi-au anulat participările la toate evenimentele publice începând de joi, după ce un membru al familiei regale din această ţară a fost testat pozitiv cu COVID-19, informează Reuters.

Palatul Regal a anunţat într-un comunicat că regele şi regina Belgiei au decis să îşi limiteze interacţiunile cu publicul în zilele următoare. Un purtător de cuvânt a refuzat să dezvăluie identitatea acelui membru al familiei regale care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Televiziunea publică VRT afirmă că persoana testată pozitiv este unul dintre cei doi copii mai mici ai cuplului regal belgian – Emmanuel, de 15 ani, sau Eleonore, de 13 ani – şi că regele şi regina Belgiei au fost testaţi negativ.

Palatul Regal a anunţat că activităţile cuplului regal programate până luni inclusiv au fost anulate sau amânate. Aceste acţiuni publice includeau o audienţă acordată „eroilor de zi cu zi” din societatea belgiană, programată pentru joi, precum şi participarea la un concurs internaţional de atletism, care se va desfăşura vineri.

Exit mobile version