Acasă Actualitate Un fost șef de la Brigada Rutieră a Capitalei nu poate justifica...

Un fost șef de la Brigada Rutieră a Capitalei nu poate justifica peste 100.000 de euro

Hoţul care a jefuit un primar susţine că a primit banii de la fiica acestuia
Hoţul care a jefuit un primar susţine că a primit banii de la fiica acestuia

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a decis că un fost polițist din cadrul Brigăzii Rutiere din București nu poate justifica peste 100.000 de euro prin veniturile obţinute, scrie G4media.

„Inspectorii de integritate au constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 465.507 lei (echivalentul a 106.554 euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Marius Maghiari, în perioada exercitării funcţiei publice cu statut special (poliţist)”, se arată într-un comunicat al ANI.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Marius Maghiari.

Marius Maghiari a fost șef al Serviciului de Accidente din Brigada Rutieră a Capitalei și a fost trimis în judecată în 2016 de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, alături de alți polițiști, într-un dosar în care este acuzat pentru mușamalizarea unui accident rutier pe care chiar Maghiari l-a produs.

Exit mobile version