Acasă Actualitate UPDATE (VIDEO): Peste 52 de mașini sunt implicate în carambolul de pe...

UPDATE (VIDEO): Peste 52 de mașini sunt implicate în carambolul de pe A2

UPDATE (VIDEO): Peste 30 de mașini implicate în carambolul de pe A2
UPDATE (VIDEO): Peste 30 de mașini implicate în carambolul de pe A2

UPDATE: Caramabol pe Autostrada Soarelui. Peste 52 de mașini au fost implicate într-un accident în lanț pe drumul spre mare, traficul fiind blocat.

Potrivit ISU Constanţa, au fost 3 zone de carambol. În total au fost implicate 52 de maşini şi 146 de persoane, dintre care 22 au fost transportate la spital.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, au avut loc trei evenimente rutiere distincte:

– km. 181, la limita dintre loc. Peștera și Medgidia, pe sensul către Constanța, eveniment în care au fost implicate 2 autovehicule. Potrivit primelor informații, 4 persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale;

– km. 181+500 de metri, sensul către Constanța, s-a produs un accident în care au fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, 2 persoane au fost rănite;

– km. 183, municipiul Medgidia, sensul către Constanța, a avut loc un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule. În momentul de față, la acest eveniment au fost rănite ușor 2 persoane (doi minori în vârstă de 6, respectiv 9 ani).

Traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km. 160, loc. Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar. De asemenea, pentru a evita aglomerația produsă pe autostrada A2 București-Constanța, este recomandat să se circule și pe ruta alternativa București – DN3 – Constanța.

Reprezentanții ISU Dobrogea au revenit cu informații referitoare la carambolul de pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, județul Constanța. ”În urma evenimentului au fost implicate peste 30 de autoturisme, iar 17 persoane sunt transportate la spital, potrivit Anamaria Stoica, purtător de cuvânl ISU Dobrogea.

UPDATE 09.08  Raed Arafat: Numărul mașinilor accidentate între kilometrul 172 și kilometrul 183 depășește 40, potrivit datelor preliminare.

A fost declanșat planul roșu și planul alb la Constanța.

Au fost aduse ambulanțe, mașini de descarcerare și de pompieri din alte județe și din București. Va veni și un elicopter SMURD de la Galați, acesta nu a putut veni inițail din cauza ceții. 14 persoane au fost evaluate medical

Exit mobile version