Acasă Actualitate Abonează-te la Gazeta de Sud şi câştigă un sejur la munte!

Abonează-te la Gazeta de Sud şi câştigă un sejur la munte!

Cu siguranţă, canicula nu este prietenul nostru cel mai bun. Zilele acestea, mai degrabă visăm unde să plecăm mai repede şi mai departe de arşiţa soarelui. Iar dacă te abonezi la Gazeta de Sud, gândurile s-ar putea să devină realitate mai uşor decât ţi-ai închipui.

Cititorii care încheie un abonament pentru luna august la cotidianul nostru pot câştiga un sejur de două nopţi cu mic dejun inclus, pentru două persoane, la Hotel Valea Cu Peşti Transfăgărăşan Arefu.

Este atât de simplu. Te bucuri în fiecare dimineaţă de cele mai importante informaţii regionale, răsfoind ziarul în aburii cafelei, iar noi te răsplătim pentru tabietul tău.

Ce trebuie să ştii despre concurs

Abonații pentru luna AUGUST la ediția tipărită a cotidianului Gazeta de Sud, care au contractat abonamentele prin Birourile de Mică Publicitate ale Gazetei de Sud sau direct de pe site – www.gds.ro/aboneaza-te – sunt înscriși automat la „Tombola Abonaților“.

Pentru abonamentele contractate la oficiile Poștei Române sau factorii poștali, participanţii la „Tombola Abonaților“ trebuie să trimită pe adresa: Câmpia Islaz, nr. 97A, Craiova, Dolj sau prin e-mail, la adresa abonamente@gds.ro, numele complet, seria și numărul cărții de identitate, adresa, un număr de telefon, dar și dovada contractării abonamentului (copie după chitanță).

Regulamentul concursului poate fi consultat aici:

Tragerea la sorţi va avea loc pe data de 05.08.2021, iar câștigătorul va fi publicat a doua zi în Gazeta de Sud.

Gazeta de Sud îţi aduce zilnic cele mai noi şi cele mai importante informaţii din regiunea Olteniei, atent selectate, prezentate obiectiv şi analizate critic de către jurnalişti cu experienţă, care au demonstrat că presa de calitate trece testul timpului şi se bucură de sprijinul cititorilor fideli. Suntem alături de dumneavoastră de 26 de ani şi vă mulţumim pentru că ne ajutaţi să ne ducem mai departe misiunea. Cu toţii ne dorim să contribuim la schimbarea în bine a comunităţii din care facem parte. Şi, împreună, reuşim.

Exit mobile version