Acasă Actualitate (VIDEO) Cîţu către PSD: Am tranşat alegerile din PNL, de cine vă...

(VIDEO) Cîţu către PSD: Am tranşat alegerile din PNL, de cine vă e cel mai frică nu scăpaţi

Premierul Florin Cîţu a declarat marţi, în plenul Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură, că social-democraţii îl consideră „cel mai mare inamic al lor”, dar le-a transmis că nu vor scăpa de el deoarece „a tranşat” alegerile din interiorul PNL.



„12.12.2019. 13.05.2020. Vă aduceţi aminte ce reprezintă aceste date? Două moţiuni simple depuse împotriva mea de PSD. Să nu mai amintim nenumărate interpelări, chemări la Ora prim-ministrului, Ora Guvernului şi aşa mai departe. Românii au înţeles deja concluzia acestor tertipuri PSD-iste.

Social-democraţii văd în mine cel mai mare inamic al lor, o ameninţare. Şi o vedem şi în această moţiune de astăzi. De ce? Pentru că sunt singurul care s-a opus sistematic şi vehement oricărei colaborări, de orice formă, cu PSD. Toţi românii trebuie să ştie că niciodată nu voi face compromisuri, dar mai ales când vine vorba de PSD. Ştiţi deja ce fel de politician sunt. Şi ştiţi că niciodată, dar niciodată nu aş susţine, nici măcar în glumă, să dau jos propriul Guvern ca apoi să fac guvernare cu PSD.

Am intrat în politică fiind liberal convins şi voi respecta până la capăt principiile şi valorile liberale. Domnilor de la PSD, degeaba speraţi. Vă minţiţi singuri. După 25 septembrie va fi şi mai rău pentru dvs. Am tranşat alegerile din PNL, de cine vă e cel mai frică nu scăpaţi”, a afirmat Florin Cîţu.

Datele Eurostat arată că în România sunt cele mai ieftine alimente din UE

Premierul Florin Cîțu spune că toți banii care vin în economia României din PNRR vor fi folosiți strict pentru investiții.

„Cred că e momentul să vă cereți scuze de la românii care au credite. Ați forțat IRCC în loc de ROBOR și acum românii plătesc mai mult, îi îndemn pe români să meargă la sediul PSD să ceară banii în plus.

Am schimbat total paradigma în ceea ce privește paradigma bugetară. Am alocat sume record în ultimii zece ani și așa va rămâne. Guvernul crește împrumuturile doar pentru investițiile care au un impact pozitiv în viitor. Chletuielile care ajung direct în buzunarele sinecuriștilor PSD nu sunt bani de investiții. Împrumuturile luate prin PNRR sunt doar pentru investiții, a declarat premierul”, a declarat Cîțu în Parlament.

Datele Eurostat arată că în România sunt cele mai ieftine alimente din UE. Puterea de cumpărare crește, iar românii sunt mai fericiți.

Exit mobile version