Acasă Actualitate VIDEO: Șeful Gărzii Naționale de Mediu a filmat un loc pentru incendierea...

VIDEO: Șeful Gărzii Naționale de Mediu a filmat un loc pentru incendierea autobuzelor, aflat lângă Craiova

Şeful Gărzii de Mediu: Îmi cer scuze în faţa craiovenilor şi doljenilor
Şeful Gărzii de Mediu: Îmi cer scuze în faţa craiovenilor şi doljenilor

”Picnic cu Garda de Mediu și jandarmii, lângă Craiova, unde autobuzele urmează să fie dezmembrate, incinerate și ingropate!” scrie șeful Gărzii Naționale de Mediu, Octavian Berceanu, pe Facebook. Acesta a făcut o transmisiune video live de pe un câmp de lângă Craiova, unde sunt aduse și incendiate autobuze.

VIDEO DISPONIBIL AICI.

”Suntem lângă Craiova, unde, în loc să avem o zonă de picnic, avem o zonă unde se dezmembrează și se ard scaunele autobuzelor”, a spus Octavian Berceanu într-o filmare live pe pagina sa de Facebook. Acesta a arătat vetrele de foc și a întrebat un cetățean cine dezmembrează autobuzele. Acesta a spus că ”niște costorari de la oraș”. Bărbatul spune că au fost făcute plângeri la Primăria Breasta.

”Asta înseamnă activitate infracțională și problema e că, din câte spun oamenii de aici, această activitate se face și cu concursul tacit al autorităților locale, din păcate”, a mai transmis șeful Gărzii Naționale de Mediu în clipul difuzat pe rețeaua de socializare.

Octavian Berceanu a venit săptămâna aceasta la Craiova în urma sutelor de reclamații ale cetățenilor cu privire la poluarea din oraș și a transmis, într-o conferință de presă organizată joi, că se vor lua măsuri pentru ca angajații Gărzii de Mediu Dolj să devină proactivi. Șeful Gărzii Naționale de Mediu a promis că va face mai multe vizite în Craiova în perioada următoare.

Exit mobile version