Acasă Actualitate Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu: Terminăm programul de guvernare duminică, cel mai târziu...

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu: Terminăm programul de guvernare duminică, cel mai târziu luni

Reacția premierului Florin Cîțu, după ieșirea publică a lui Vlad Voiculescu
Reacția premierului Florin Cîțu, după ieșirea publică a lui Vlad Voiculescu

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, susţinut de PNL pentru funcţia de premier în viitorul guvern, a anunţat, sâmbătă, că programul de guvernare al coaliţiei PNL-USR PLUS-UDMR va fi finalizat duminică, cel târziu luni.


„Două treimi dintre capitolele de guvernare au fost deja agreate de echipele celor trei partide. Ne-am asigurat că sunt măsuri care pot fi implementate curând cu impact imediat pentru România. Din estimările noastre, cred că terminăm mâine (duminică – n.r.) sau cel târziu luni şi apoi să avem un guvern învestit cât mai curând şi să putem să implementăm aceste măsuri”, a spus Cîţu.

El a precizat că printre capitolele de negociere finalizate se numără Finanţele, Fondurile europene, Digitalizarea. Urmând ca sâmbătă se fie abordate teme precum Sănătatea şi Justiţia.

A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.
Exit mobile version