Acasă Actualitate Dansatoare de manele, angajată fără concurs la Direcția de Sănătate Publică Bucureşti

Dansatoare de manele, angajată fără concurs la Direcția de Sănătate Publică Bucureşti

Dansatoare de manele, angajată fără concurs la Direcția de Sănătate Publică Bucureşti (sursa foto: romaniatv)
Dansatoare de manele, angajată fără concurs la Direcția de Sănătate Publică Bucureşti (sursa foto: romaniatv)

Dansatoare de manele Maria Emylia Florescu, cunoscută pentru apariţiile sale alături de mai mulţi manelişti, a candidat și a fost angajată la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, deși nu are studiile cerute în anunțul de angajare, scrie adevărul.

Direcţiile de Sănătate Publică (DSP) din întreaga țară se confruntă în ultima perioadă cu o avalanşă de cazuri de Covid-19 și nu au suficient personal pentru a face anchetele epidemiologice. Printre DSP-urile care au primit undă verde să facă angajări s-a numărat şi DSP Bucureşti. 

Potrivit B1.ro, instituţia a permis depunerea dosarelor în doar 48 de ore, astfel că doar cei care ştiau de existenţa acestor posturi vacante puteau să aplice atât de repede. Iar printre ei s-a numărat și dansatoarea Maria Emylia Florescu, cunoscută cu numele de scenă Emy.

Chiar dacă în anunţul de angajare se specifica faptul că toţi candidaţii pentru funcţia de inspector trebuie să aibă diplomă de licenţă în domeniul economic, juridic sau tehnic, tânăra a fost acceptată, deşi ea este absolvent de management turistic la o universitate privată.  

Tânără nu se află la prima încercare de a ocupa o funcţie la stat. În urmă cu patru ani, Emy a aplicat pentru un post de asistent la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului- Direcţia economică, însă a obţinut doar nota 2,50 şi a fost respinsă.

Citește mai mult despre acest caz aici

Exit mobile version