Acasă Actualitate Noi decese cauzate de COVID-19, în România

Noi decese cauzate de COVID-19, în România

249 de persoane au fost reconfirmate pozitiv
Au fost înregistrate 2.343 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19. Sunt cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv

Alte 47 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul total al deceselor în România ajungând la 3.812, informează, vineri, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 47 de decese – 27 bărbaţi şi 20 femei – ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus internaţi în spitalele din Arad, Argeş, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Buzău, Caraş-Severin, Constanţa, Covasna, Dolj, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Satu Mare, Suceava, Timiş, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov şi Bucureşti.

Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, unul la categoria de vârstă 40-49 ani, 5 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 50-59 ani, 9 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 17 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 14 decese la peste 80 de ani.

Conform GCS, 46 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, iar un pacient decedat nu a prezentat comorbidităţi. 

Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.
Exit mobile version