Acasă Actualitate Coronavirus: Câte decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în...

Coronavirus: Câte decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în România

Coronavirus: Câte persoane au decedat în ultimele 24 de ore, în România
Coronavirus: Câte persoane au decedat în ultimele 24 de ore, în România

Alte 32 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul total de decese în România ajungând la 3.539, informează, astăzi, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 32 de decese – 25 bărbaţi şi 7 femei, ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Braşov, Caraş-Severin, Dolj, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureş, Olt, Prahova, Satu Mare, Suceava, Timiş, Tulcea, Vrancea şi Bucureşti.

Dintre acestea, două decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 de ani, cinci decese la categoria de vârstă 50-59 ani, patru decese la categoria de vârstă 60-69 ani, nouă decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 12 decese la categoria de peste 80 de ani.

Conform GCS, 30 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, un pacient decedat nu a prezentat comorbidităţi, iar pentru un pacient decedat nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent. 

Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.
Exit mobile version