Acasă Actualitate Trafic feroviar afectat în vestul țării de vremea nefovaorabilă

Trafic feroviar afectat în vestul țării de vremea nefovaorabilă

Traficul feroviar a fost afectat az noapte de vremea nefavotabilă în vestul țării, zonă aflată sub incidența Codului Roșu de ploi torențiale
Traficul feroviar a fost afectat az noapte de vremea nefavotabilă în vestul țării, zonă aflată sub incidența Codului Roșu de ploi torențiale

Traficul feroviar a fost afectat în cursul nopții de vremea nefavotabilă în vestul țării, zonă aflată sub incidența Codului Roșu de ploi torențiale, potrivit CFR Călători.

Din cauza poilor torențiale pe intervalul de stații Poarta – Slatina Timiș s au înregistrat deranjamente majore la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.

Pentru intervenția cu drezinele pantograf pe întreaga distanță, 4 trenuri de călători au fost oprite în stațiile Slatina Timiș, Teregova, Poarta și Vălișoara. Este vorba despre trenurile IR 1996 (Timișoara-Mangalia), IR 1995 (Mangalia – Timisoara), IR 15591 ( București Nord – Arad) și IR 1692 (Timișoara- București).

Până la remedierea deranjamentelor trenurile circulă cu tracțiune DIESEL pe întreaga relație Poarta – Slatina Timiș.

Echipele de interventie acționeaza și la această oră pentru remedierea deranjamentelor și repunerea sub tensiune a liniei de contact, astfel încât traficul feroviar să se desfășoare în condișii normale.

Exit mobile version