Acasă Actualitate Preşedintele Hondurasului, infectat cu coronavirus

Preşedintele Hondurasului, infectat cu coronavirus

Preşedintele Hondurasului, infectat cu coronavirus
Preşedintele Hondurasului, infectat cu coronavirus

Juan Orlando Hernandez, preşedintele Hondurasului, a anunţat în direct, la televizor, că a fost diagnosticat cu infecţie cu noul coronavirus. Acesta este sub tratament şi va lucra de la distanţă.

Împreună cu preşedintele, au mai fost diagnosticaţi cu coronavirus soţia acestuia şi doi dintre colaboratori, potrivit digi24.ro. ‘Ca preşedinte al ţării şi cetăţean responsabil, vreau să vă comunic că, în weekend, am început să simt un oarecare disconfort. Astăzi am fost diagnosticat ca fiind infectat cu COVID-19’, a declarat Hernandez marţi seară, într-un discurs televizat. ‘Medicii au recomandat odihnă, dar voi continua să lucrez de la distanţă şi prin colaboratorii mei’, a mai spus Hernandez.

Șeful statului Honduras va sta în izolare, sub observaţie

Șeful statului Honduras va sta în izolare, sub observaţie. Urmând să se decidă unde va continua tratamentul la recomandarea medicilor săi, a informat guvernul printr-un comunicat.

Soţia şefului statului este asimptomatică

Soţia şefului statului, Ana Garcia de Hernandez, este asimptomatică şi va sta în autoizolare acasă. Autorităţile din Honduras au raportat până acum 9.656 de cazuri de infectare cu coronavirus şi 330 de decese.

Exit mobile version