Acasă Actualitate Dolj: Bărbat scăpat de la Poiana Mare, căutat de polițiști

Dolj: Bărbat scăpat de la Poiana Mare, căutat de polițiști

Polițiști din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au fost sesizați cu privire la faptul că Fieraru Leonard, de 44 de ani, din localitate, a părăsit o unitate medicală din Poiana Mare

Polițiști din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au fost sesizați cu privire la faptul că Fieraru Leonard, de 44 de ani, din localitate, a părăsit o unitate medicală din Poiana Mare si nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 60-65 kg, brunet, început de calviție, fără semne particulare, cunoscut cu afecţiuni psihice.

Ultima dată când a fost văzut, Fieraru Leonard era îmbrăcat într-o bluză de trening albastră, pantaloni de pijama în carouri de culoare gri, iar in picioare avea o pereche de papuci de plastic.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version