Acasă Actualitate Weekend prelungit de Rusalii: Trafic aglomerat spre mare și munte

Weekend prelungit de Rusalii: Trafic aglomerat spre mare și munte

Coloane de mașini pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre litoral
Coloane de mașini pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre litoral

Weekend-ul prelungit de Rusalii deja începe să producă efecte în trafic. Poliția Română a anunțat în această dimineață trafic aglomerat pe Autostrada Soarelui, dar și spre Brașov.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a tranmis sâmbătă dimineață că valorile de trafic sunt în creștere pe Autostrada Soarelui, A 2 București – Constanța, pe sensul către litoral, unde se circulă în coloană de la kilometrul 24 la 27, către zona lucrărilor la carosabil, unde traficul se desfășoară doar pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Pentru evitarea aglomerației și a zonelor de lucrări de pe autostradă, autoritățile precizează că poate fi folosită ca rută alternativă DN 3 București – Fundulea – Lehliu Gară, continuare pe DN 3A către Drajna, unde se poate reintra pe autostrada A2 spre Constanța.  

Recent, INFOTRAFIC IGPR a transmis și că traficul rutier s-a intensificat pe sensul de urcare al DN 1 Ploiești – Brașov, astfel că se circulă în condiții de aglomerație la intrarea în localitatea  Comarnic, județul Prahova, între kilometrii 102 și 106.

Pe raza stațiunilor montane de pe Valea Prahovei se înregistrează valori normale de trafic, polițiștii acționând în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea circulației.

Exit mobile version