Acasă Actualitate Coronavirus: Spania depăşeşte 1.000 de morţi şi se apropie de 20.000 de...

Coronavirus: Spania depăşeşte 1.000 de morţi şi se apropie de 20.000 de cazuri confirmate de îmbolnăvire

285 cadre medicale infectate cu noul corinavirus
285 cadre medicale infectate cu noul corinavirus

Spania a înregistrat 1.002 decese din cauza coronavirusului şi 19.980 de cazuri confirmate de contagiere, potrivit ultimelor date difuzate vineri de Ministerul Sănătăţii, transmite EFE, care notează că, într-o perioadă de 24 de ore, s-au înregistrat 235 de decese, în creştere cu 30%, informează Agerpres.

În plus, cazurile noi de contagiere au crescut cu 2.883, într-un ritm zilnic de 16,5%, ceva mai puţin decât în ultimele zile.

Chiar şi aşa, această creştere mai mică de cazuri confirmate trebuie abordată „cu mare grijă”, a avertizat în conferinţa de presă zilnică directorul Centrului de Alerte şi Urgenţe Sanitare, Fernando Simon.

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version