Acasă Actualitate Breaking. Primele cazuri de coronavirus în Dolj

Breaking. Primele cazuri de coronavirus în Dolj

UPDATE 12:37: Persoanele din Dolj depistate cu coronavirus sunt doi bărbaţi în vârstă de 35 şi 37 de ani, care au venit din Italia şi fuseseră plasaţi în carantină. Au ajuns în ţară prin punctul de trecere a frontierei din judeţul Arad, unde le-au şi fost recoltate probe. Cei doi sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” şi nu prezintă, momentan, simptome.

Până ieri, la centrul de diagnostic din Craiova, de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” s-au făcut 68 de teste pentru depistarea coronavirus.

Prefectura Dolj confirmă primele două cazuri de coronavirus în judeţ.

În prezent, situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel: 513 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 78 de persoane se află în carantină, iar trei persoane confirmate cu coronavirus sunt internate la Spitalul Clinic de Boli lnfecţioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeş” Craiova, fiind asimptomatice. Din cele trei persoane internate la Spitalul „Victor Babeş” Craiova, doua sunt din judeţul Dolj, iar cea de-a treia, din judeţul Olt.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.

Revenim cu detalii.

Exit mobile version