Acasă Actualitate 49 de cazuri confirmate, din care 20 în București

49 de cazuri confirmate, din care 20 în București

2.651 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu
2.651 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu

Grupul de comunicare strategică a anunțat că cel de-al 49-lea caz de coronavirus a fost confirmat la o femeie venită din Italia, aflată în carantină la Arad.
„Cazul 49 este o femeie, de 45 de ani, venită din Italia, aflată în carantina în Arad”, a anunțat sursa citată.

Dintre cei 49 de cetățeni care au contactat virusul, șase sunt declarați vindecați și au fost externați.

Persoanele confirmate cu infecție cu COVID-19 (coronavirus) sunt internate în spitale din Cluj, Iași, București, Constanța, Timiș și Dolj.

Cele mai multe persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 (coronavirus) sunt în municipiul București (20), acestea fiind internate în spitale de boli infecțioase și sub permanentă supraveghere medicală.

De la ultima comunicare publică a Grupului de Comunicare Strategică, în România nu au mai fost înregistrate alte cazuri de cetățeni diagnosticați cu infecție cu COVID-19 (coronavirus).

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 1.556 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 13.646 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version