Acasă Actualitate Bulgaria a raportat primul deces provocat de coronavirus

Bulgaria a raportat primul deces provocat de coronavirus

Numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 în județ, la acest moment, este de 9
Numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 în județ, la acest moment, este de 9, ultimul caz fiind confirmat în data de 6 aprilie

O femeie, de 66 de ani, din Bulgaria, infectată cu coronavirusul Covid-19, a decedat miercuri. Aceste este primul deces provocat de coronavirus în această ţară, potrivit ministrului sănătăţii, citat de www.physiciansweekly.com.

Femeia a fost internată marţi de urgenţă la un spital din Sofia cu pneumonie severă. Potrivit agenţiei BTA, ea avea şi probleme cardiace, suferind în trecut o operaţie pe cord. Soţul ei, în vârstă de 74 de ani şi infectat de asemenea cu coronavirus, este în stare gravă.

Până în prezent în Bulgaria au fost confirmate şapte cazuri de infectare cu coronavirus, ultimul fiind cel al unei femei medic în vârstă de 62 de ani care a călătorit recent în Marea Britanie şi Spania.

Guvernul de la Sofia a limitat la 250 de persoane numărul maxim al participanţilor la evenimente în spaţii închise şi a cerut companiilor să aplice un program flexibil pentru angajaţi şi să le permită să lucreze de acasă acelora care au această posibilitate.

Exit mobile version