Acasă Actualitate Mama copilului găsit în frig într-o casă părăsită este văduvă și lucrează...

Mama copilului găsit în frig într-o casă părăsită este văduvă și lucrează ca infirmieră

Anchetatorii au audiat-o pe Tatiana Truță din Morunglav care și-a lăsat copilul de trei zile în frig, într-o casă părăsită.

Femeia audiată de anchetatori pentru că și-a lăsat copilul nou-născut într-un imobil neîncălzit are 40 de ani, este văduvă de aproximativ doi ani și lucrează ca infirmieră la Spitalul Orășenesc Balș.

Anchetatorii o audiază la această oră pe Tatiana Truță din Morunglav care și-a lăsat copilul de trei zile în frig, într-o casă părăsită. Conform informațiilor venite din comuna în care s-a petrecut totul, femeia este văduvă de aproximativ doi ani, soțul său decedând în străinătate. Mai are doi copii, o fată de 21 ani și un băiat în școala primară, iar motivul pentru care a ascuns nașterea ar fi tocmai rușinea resimțită.

Femeia le-ar fi spus anchetatorilor că nu a realizat că este însărcinată decât foarte târziu și i-a fost prea rușine să își anunțe familia. Pe copilul proaspăt născut îl îngrijea într-o casă care a aparținut mamei sale, nelocuită. Copilul a ajuns în stare hipotermică la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde primește îngrijire de specialitate. Cel mai probabil copilul va fi plasat în îngrijirea unui asistent maternal.

Exit mobile version