Acasă Actualitate ŞOCANT/ Tânăr, la un pas de moarte din cauza neatenţiei

ŞOCANT/ Tânăr, la un pas de moarte din cauza neatenţiei

ŞOCANT/ Tânăr, la un pas de moarte din cauza neatenţiei
ŞOCANT/ Tânăr, la un pas de moarte din cauza neatenţiei

Un clujean de 20 de ani a fost la un pas de a-și pierde viața după ce a traversat calea ferată fără să observe trenul la doar câțiva metri, distras de telefon.

Tânărul din Cluj-Napoca, se întorcea, miercuri seara, de la muncă, din Jucu, iar o clipă de neatenție putea să-l coste viața. Acesta nu a respectat culoarea semaforului la nivel cu calea ferată şi a fost la un pas de a fi spulberat de trenul care circula pe ruta Cluj-Bistrița Nord.

Imaginile au fost surprinse de camerele video montate la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, miercuri, 4 decembrie, în Cluj.

„Cel în cauză ne-a mărturisit că, de-a lungul timpului, a tratat toate lucrurile cu responsabilitate; nu a mai avut niciodată un eveniment rutier. Însă, ne-a relatat că, în acel moment, atenția îi era distrasă de convorbirea telefonică pe care o purta.Acum, îl încearcă sentimente contradictorii. E supărat că a predat permisul de conducere pentru 90 de zile, însă e bucuros că se află printre noi”, relatează polițiștii, pe Facebook.

Exit mobile version