Acasă Actualitate Dolj: Tanar disparut de acasa. Familia este disperata

Dolj: Tanar disparut de acasa. Familia este disperata

Bucăța Andrei Daniel
Bucăța Andrei Daniel a disparut de acasa (Foto IPJ)

Un tanar de 17 ani din comuna doljeana Cetate a disparut de acasa fara urma. Tatal tanarului este ingrijorat de soarta copilului sau.

Un tanar din Cetate a disparut de acasa. In cursul zilei de sambata, polițiști din cadrul Secției 9 Politie Rurală Cetate au fost sesizați de un bărbat de 41 de ani, din Moțăței, cu privire la faptul ca, in ziua de 2 august 2019, fiul său de 17 ani a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Informatia privind disparitia tanarului a fost furnizata de IPJ Dolj.


Din verificările efectuate pana in prezent se pare că minorul ar fi plecat in Italia la mama sa, fara a avea acordul tatalui sau. Tatal il cauta cu disperare pe tanarul sau fiu.

Tanarul disparut se numeste Bucata Andrei Daniel


Politistii au dat publicitatii numele tanarului disparut si semnalmentele acestuia. Bucăța Andrei Daniel are următoarele semnalmente: aproximativ 1,60 m înălțime, constituție astenica, fata rotunda, par blond tuns scurt, ochi căprui.
Persoanele care dețin date utile sunt rugate sa apeleze numărul unic de urgență sau să anunțe cea mai apropiată unitate de politie.

Exit mobile version