Acasă Actualitate Gorj: IPJ face anchetă la Aparegio

Gorj: IPJ face anchetă la Aparegio

IPJ face anchetă la Aparegio
IPJ face anchetă la Aparegio

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj face anchetă la Aparegio, pentru comiterea infracțiunii de amenințare. Sesizarea a fost depusă de Ion Iliescu, un angajat al operatorului de apă și canal din județul Gorj. Iliescu este consilier al managerului Aparegio Gorj, Traian Pătrăşcoiu.

Săptămâna aceasta, angajatul Aparegio Gorj a făcut public o serie de dezvăluiri legate de activitatea economică a firmei. De asemenea, a vorbit despre de modul defectuos în care sunt administrate rețele de apă și canalizare din Târgu Jiu. Iliescu a menționat și că ar fi fost amenințat de un salariat că, dacă în urma dezvăluirilor directorul Aparegio va păți ceva, consilierul va avea probleme. Poliția a început o anchetă pentru infracțiunea de amenințare, în urma sesizării depuse de Ion Iliescu, după cum a precizat Miruna Prejbeanu, reprezentant al Biroului de Presă din IPJ Gorj

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version