Acasă Actualitate Computerul tomograf şi RMN-ul de la Urgenţa Spitalului Judeţean Craiova, din nou...

Computerul tomograf şi RMN-ul de la Urgenţa Spitalului Judeţean Craiova, din nou defecte

Computerul tomograf si RMN-ul de la Urgenţa SUJ Craiova, din nou defecte
Computerul tomograf si RMN-ul de la Urgenţa SUJ Craiova, din nou defecte

Craiovenii care au ajuns în Urgenţă SJU Craiova şi au avut nevoie de investigaţii imagistice s-au lovit de o mare problemă: cele 3 aparate computer tomograf şi RMN-UL nu funcţionează. Aparatele care deserveau pacienţi din toată Oltenia s-au defectat în urmă cu câteva zile, iar până la această oră problema încă nu s-a rezolvat. Pacienţii sunt direcţionaţi către centrul de imagistică Prima Medical pentru investigaţii.

Reprezentanţii unităţii medicale spun că se întreprind toate demersurile pentru remedierea defecţiunii, în timpul cel mai scurt:

„RMN-ul are o defecţiune, însă am comandat deja piesa care trebuie înlocuită. Aceasta trebuie să ajungă curând”, a declarat Medicul Eugen Georgescu, directorul Spitalului Județean de Urgență Craiova

În această perioadă, urgenţele medicale care necesită examinare CT vor fi redirecţionate către centrul de imagistică Prima Medical. Pacienţii vor avea acces la aparatură permanent.

” CT-urile sunt în curs de reparaţie. Până atunci s-a încheiat un contract cu centrul de imagistică Prima Medical, având un program 24 de ore din 24″, a încheiat directorul Spitalului Județean de Urgență Craiova.

Problema aparatelor nu este una singulară. Tot anul acesta, în luna aprilie, aparatul computer tomograf înceta să mai funcţioneze din cauza suprasolicitării. ” Computerul tomograf s-a defectat ieri, a venit o comisie tehnică şi a constatat defecţiunea, iar azi urmează să remedieze problema. Aparatul s-a defectat din cauza suprasolicitării, iar pacienţii au folosit alte metode, precum radiografii”, a declarat atunci Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al SJU Craiova.

Exit mobile version