Acasă Actualitate Vacanţă de vis în Parga, Grecia

Vacanţă de vis în Parga, Grecia

Vacanţă de vis în Parga, Grecia

Un oraș în nord vestul Greciei și o destinație mai puțin cunoscută decât Atena sau faimoasele insule. Parga este o adevărată oază paradisiacă ce aduce aminte de Amalfi sau Cinque Terre pe alocuri. Vacanţa de vară va fi de neuitat.

Parga, oaza din Epir

Casele colorate și marea de un albastru intens fac din Parga o destinație romantică perfectă pentru cupluri în luna de miere. 
Deși peisajele superbe te duc cu gândul la insulele grecești, Parga se află în Grecia continentală. Se se poate ajunge relativ ușor cu mașină din România. Drumul din București până în Parga are aproape 1000 de km și durează circa 12 ore. 

Odată ajuns aici, merită să vezi castelul venețian din Parga, să faci scufundări în peșterile Afroditei, să faci rafting pe râul Acheron sau să te bucuri de soare pe plajele Lichnos și Valtos. 

Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.
Exit mobile version