Acasă Actualitate Mehedinţi: Şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului

Mehedinţi: Şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat

Polițiștii Biroului Ordine Publică din municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat, astăzi, în trafic doi şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului.
Un bărbat de 27 ani, din municipiu, care conducea un autovehicul pe bulevardul Splai Mihai Viteazu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Serviciul Județean de Ambulanță, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Alt caz la Cujmir

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Cujmir au depistat un bărbat de 25 ani, din comuna Oprișor, judeţul Mehedinți, în timp ce conducea o autoutilitară pe DC 95, în localitatea Prisăceaua, sub influența alcoolului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care șoferul a fost condus la Spitalul de Urgență din mun.Drobeta Turnu Severin, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Exit mobile version