O româncă de 40 de ani din Jesi, Italia, a ajuns la spital în stare gravă după ce a căzut de la o înălţime de şase metri.
Conform Ancona Today, drama s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 10.30, pe Via San Francesco. Femeia a căzut pe spate, iar zgomotul rezultat din impactul cu solul i-a îngrozit pe vecini, care au declarat că ar fi fost un gest voluntar al femeii. Oamenii au sărit repede să vadă ce s-a întâmplat şi au chemat medicii în momentul în care au zărit-o pe româncă întinsă pe pământ. Femeia a fost transportată cu elicopterul la un spital din Ancona şi a fost internată în comă.
Românca urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale extrem de dificile. În funcţie de reuşita operaţiei medicii vor stabili şansele de supravieţuire.
Românca lucra ca îngrijitoare în Italia şi locuia cu soţul ei, dar era singură acasă în momentul în care s-a produs incidentul.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.